slide-0-thumb

Werkplaats

Auto & Service van de Mars is een full-service autobedrijf. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

 

 

Onderhoud & APK

 
 

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto. Laat uw auto daarom regelmatig controleren. Uw investering betaalt zich dubbel en dwars terug.

Automaatbak spoelen

 

Een automaatbak is minder aan onderhoud onderhevig dan een handgeschakelde auto, maar ook een automaatbak heeft onderhoud nodig. Schakelt uw automaat niet meer soepel? Hoort u rare geluiden wanneer de automaat schakelt? Laat uw automaatbak spoelen.

Bandenservice

 

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. De vier banden van uw auto hebben een verantwoordelijke taak. Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ook spelen ze een cruciale rol bij het weggedrag van uw auto: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. De juiste banden zijn daarom erg belangrijk.

 

Bedrijfswagens & Campers

 

Ook voor het onderhoud aan uw bedrijfswagen en/of camper kunt u bij Auto & Service van de Mars terecht. Wij hebben de beschikking over jarenlange ervaring op dit gebied.

Elektrische & Hybride auto's

 

Ze zijn inmiddels njiet meer weg te denken uit het straatbeeld, de elektrische en hybride auto's. Vanuit Bosch worden onze monteurs continue bijgeschoold, en zijn daarom ook op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie.

Storing & Diagnose

Moderne auto's zijn steeds complexer qua techniek. Hierdoor is het van groot belang om een goede diagnose uit te voeren alvorens een reparatie wordt gestart. Met de moderne aparatuur van Bosch zijn wij in staat alle storingen te diagnostiseren en na overleg met u over te gaan tot reparatie.

Uitlijnen

Voor uw veiligheid en het efficient afslijten van uw banden is het van groot belang uw auto af en toe te laten uitlijnen. Na het raken van een drempel, stoeprand of andere onevenheden kan de auto niet langer goed uitgelijnd zijn. Hierdoor staan de banden als het waren niet meer recht onder het voertuig. Laat dit controleren bij Auto & Service van de Mars.

Auto poets afdeling

Uw auto echt weer laten stralen zoals deze uit de showroom kwam? of nog mooier dan deze is afgeleverd? Auto & Service van de Mars beschikt over een vakbekwame autopoetser die uw auto weer laat stralen als nieuw.