Over ons

Gerrit en Piet van de Mars zijn inmiddels al decennia werkzaam in de autobranche. Sinds 2003 zijn de broers de trotse eigenaren van het gelijknamige bedrijf Auto & Service van de Mars in Vaassen.

Na de start in 2003 groeide het klantenbestand in zeer korte periode heel erg snel. Al vrij snel startten de tweelingbroers een zoektocht naar een nieuwe locatie voor hun garagebedrijf. Gerrit en Piet vonden dat daar voldoende werkruimte moest zijn en dat de garage op een prachtige zichtlocatie moest liggen. De Riezebosweg 8 in Vaassen bleek de perfecte plek. Sinds 2007 is Auto & Service van de Mars hier gevestigd. Klanten kunnen vanuit dit prachtige pand met de zeer modern uitgeruste werkplaats nog beter geholpen worden. Auto & Service van de Mars uit Vaassen mag zich eveneens Bosch Car Service-vestiging noemen.

Alle monteurs van Auto & Service van de Mars krijgen de mogelijkheid om opleidingen in de autotechniek te volgen. Ook worden ze regelmatig bijgeschoold over de nodige ontwikkelingen in de autoindustrie. Hierdoor zorgt de Vaassense autogarage ervoor dat alle auto’s gerepareerd kunnen worden.

Naast de reparatie van auto’s, bedrijfswagens en campers kunnen hier auto's gekocht worden. Bent u op zoek naar een nieuwe of een gebruikte auto? Auto & Service van de Mars helpt graag met het vinden van het juiste model. Hebben wij uw droomauto niet op voorraad? Neem vrijblijvend contact op en wij gaan graag voor u op zoek. Gerrit, Piet en de rest van de medewerkers van Auto & Service van de Mars zijn zeer gemotiveerd om al uw autovragen op te lossen.

 

99ECi9D4TTqQDYOnoiEtBXZl5bBrtwF8XDBLnynx.jpg