slide-0-thumb

Over ons

Inmiddels al ruim 40 jaar in het vak en nog steeds gemotiveerd als altijd. Gerrit en Piet van de Mars zijn sinds 2003 de trotse eigenaren van het gelijknamige bedrijf Auto & Service van de Mars.

Na de start in 2003 was het klantenbestand al dermate gegroeid dat de zoektocht vrij snel is gestart naar een nieuwe locatie. Voor Gerrit en Piet was het duidelijk dat de nieuwe locatie voldoende ruimte moest hebben en op een goede zichtlocatie gelegen moest zijn. Aan de Riezebosweg 8 in Vaassen vonden ze deze locatie. In 2007 heeft Auto & Service van de Mars hier zijn intrede gemaakt en kan sinds dien haar klanten nog beter van dienst zijn.

Door onze samenwerking met Bosch en als Bosch Car Service krijgen onze monteurs alle opleidingen en worden zij bijgeschoold op de nodige ontwikkelingen in de markt. Dit in combinatie met onze zeer modern uitgeruste werkplaats zorgen ervoor dat wij alle auto’s kunnen repareren. Naast de reparatie van auto’s, bedrijfswagens en campers verzorgen wij ook de aankoop van een andere auto. Of u nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, wij helpen u graag met het vinden van het juiste model. Hebben wij uw droomauto niet op voorraad? Neem vrijblijvend contact op en wij gaan graag voor u op zoek.