Occasions Vaassen

Op zoek naar occasions in Vaassen? Wij bieden een ruim assortiment aan auto’s. Met een relatief lage kilometerstand en een hoge kwaliteit bent u verzekerd van een topaankoop. Doordat we occasions van wel tien verschillende merken aanbieden, zit er waarschijnlijk wel een voor u tussen. En zo niet? Dan gaan we daar toch samen naar op zoek!

Hoe werkt het?

Het kopen van een auto doet u niet zomaar. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het een weloverwogen beslissing zal zijn. Voordat u onze showroom bezoekt, kunt u zich daarom alvast online oriënteren. Filter op merk, kilometerstand, bouwjaar, brandstof, et cetera en vind uw ideale occasion in Vaassen. Gevonden? Verdiep u dan rustig in alle kenmerken en specificaties. Vervolgens kunt u:

  • Een offerte aanvragen
  • Een proefrit aanvragen
  • De financiering berekenen
  • De inruilwaarde bepalen

Zit uw droomoccasion er niet tussen? Geef uw wensen door en wij voeren een zoekopdracht uit. We faciliteren zelfs de import van occasions vanuit het buitenland naar Vaassen.

Occasions in Vaassen showroom

Service & Onderhoud

Wij leveren in Vaassen niet alleen occasions, maar voorzien uw auto ook van service en onderhoud. Dat doen we ongeacht het merk en type auto. Dat wil zeggen dat onze werkplaats zich ook openstelt voor bijvoorbeeld bedrijfswagens en campers. Wij regelen onder andere het onderhoud en de apk, spoelen uw automaatbak, leveren bandenservice, detecteren storingen en verhelpen deze, lijnen uw banden uit en poetsen uw auto.

Naast het feit dat we mooie auto's leveren en betrouwbaar onderhoud uitvoeren, proberen we ook de beste service te bieden. Omdat wij aangesloten zijn bij de Bosch Car Service, behoudt uw occasion in Vaassen de fabrieksgarantie na een onderhoudsbeurt. Ook kunt u deze garantie voor een scherp tarief laten verlengen. Veel van onze klanten zijn bovendien fan van ons prijsbeleid. Voordat we beginnen met een reparatie of een onderhoudsbeurt, lezen we uw auto nauwkeurig uit. Zo bepalen we de foutmeldingen en de tijd die onze monteurs kwijt zijn om die op te lossen. Het resultaat? U weet de exacte prijs van te voren al!

Contact over occasions in Vaassen

Onze showroom in Vaassen beschikt over de mooiste occasions. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team aan specialisten staat voor u klaar en beantwoordt ze een voor een. Oriënteer u eerst online of bezoek onze showroom direct.

Auto & Service Van de Mars