Fabrieksgarantie

Behoud uw fabrieksgarantie bij Bosch Car Service

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Bosch Car Service behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel geldig omdat:

  • Wij werken volgens de Europese wetgeving
  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
  • Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

U kunt uw nieuwe auto dus ook bij ons brengen!

Bosch Car Service houdt zich aan de fabrieksvoorschriften
 

Met de juiste apparatuur en software zijn merkonafhankelijke en universele autobedrijven volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Elk Bosch Car Service autobedrijf gebruikt een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Ook uw Bosch Car Service heeft dus toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten. Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud. Heeft u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij ons welkom. 'Maak een afspraak!'
 

Originele kwaliteitsonderdelen
 

Bij Bosch Car Service monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service onderhouden!

 

MH201116-M070.jpg