Auto kopen Vaassen

Wilt u een auto kopen in Vaassen? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Wij bieden occasions aan van verschillende merken, zoals Toyota, Volkswagen en SEAT. Neem gerust een kijkje in onze showroom of oriënteer u eerst online. Naast het leveren van occasions, bieden we ook service en onderhoud. Kortom, Auto & Service van de Mars is uw partner in auto’s!

Waar moet u op letten?

Het kopen van een auto in Vaassen doet u niet zomaar. Een auto is immers een dure aankoop en u moet met veel zaken rekening houden. Daarom zetten we de belangrijkste voor u op een rij:

Bouwjaar. Over het algemeen geldt de regel ‘hoe jonger de auto, hoe hoger de waarde van de auto’. Een auto uit 2022 kost dus waarschijnlijk meer dan een auto uit 2019.

Kilometerstand. Samen met het bouwjaar bepaalt deze factor de uiteindelijke waarde van een exemplaar van een bepaald merk en type auto. Hoe lager de kilometerstand, hoe hoger de waarde. Een lage kilometerstand is inherent aan minder slijtage, maar ook aan een motor die nog niet zo veel gewend is. Denk hier dus goed over na, wanneer u een auto gaat kopen in Vaassen.

Transmissie. Tegenwoordig beschikken veel auto’s over een automatische transmissie. Dat wil dus zeggen dat u niet meer handmatig hoeft te schakelen. ‘Ouderwetse schakelbakken’ blijven daarentegen erg populair.

Brandstof. Houd ook rekening met de brandstof als u een auto gaat kopen in Vaassen. De meeste auto’s rijden op benzine, diesel, LPG of elektriciteit. Allen hebben ze hun eigen voor- en nadelen: wegenbelasting, prijs, zuinigheid, milieuvriendelijkheid, et cetera.

Auto kopen Vaassen showroom

Wij bieden nog meer

Naast het kopen van een auto, kunt u in Vaassen ook terecht voor service en onderhoud. Onze specialisten gaan in de werkplaats aan de slag met ieder probleem. We regelen de apk en het onderhoud, verlenen bandenservice, spoelen uw automaatbak, lijnen uw auto uit, diagnosticeren storingen en poetsen uw auto. Heeft u een camper, bedrijfswagen of elektrische auto? Geen probleem. Onze vakmensen nemen ook deze voertuigen onderhanden: hier zijn ze immers in gespecialiseerd. Maak direct een afspraak!

Contact over auto kopen in Vaassen

Wilt u binnenkort een auto kopen in Vaassen? Of heeft u vragen over een van onze occasions? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team probeert u zo goed mogelijk te woord te staan en u verder te helpen in het aankoopproces. Een bezoek brengen aan onze showroom mag natuurlijk altijd. Hopelijk tot snel!

Auto & Service van de Mars